mandag den 11. december 2017

Cannabis til børn alternativ behandling



Alternativ behandling med Cannabis til børn
 

Når man behandler børn, der har kræft, skal man tage hensyn til dem, der har brug for THC.


Det er muligt at tage THC rektalt, altså som stikpiller. THC, der tages rektalt, går uden om immunsystemet, og man bliver derfor ikke påvirket af THC.
(Se: Rektalt brug af Cannabis).

I USA bruger man hovedsageligt både CBD-A & THC-A til børn. A til sidst fås kun fra planten, hvis den er friskplukket, og eksisterer derfor ikke i forarbejdet Cannabis (dvs. blomst, olie, hash mv.).

Man bruger en slowjuicer eller en hvedegræsjuicer, som presser saften ud af planten. Til sidst fylder man saften i isterningeposer, og så kan man spise CBD-A-isterninger om dagen og THC-A-isterninger om natten. THC-A og CBD-A bliver man ikke påvirket af.

Børn, der kun har brug for CBD, bør ikke få ren CBD-olie. Hovedsageligt fordi det ikke smager godt. Det er der ingen grund til at byde et barn.

CBD-kapsler er bedre. Man kan også blande lidt i en vindrue eller lave kager eller te med CBD. CBD-dråber med tilsat smag kan måske også fungere.






Derudover vil jeg anbefale at se youtube-videoer lavet af forældre, der specifikt forklarer omkring, hvilken dosis deres barn får.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar