mandag den 11. december 2017

Forebyggende behandling alternativ behandling

Alternativ Forebyggende behandling


Hvad kan man gøre for at undgå at blive syg, og hvordan forebygger man sygdom?

Kemi findes i stort omfang i vores dagligdag i form af rengøringsmidler, make-up, sæbe, opvaskemiddel, fødevarer og i MANGE andre ting.

For meget kemi stresser vores celler. Derfor bør man IKKE undgå økologisk mad. Økologisk mad indeholder ikke al den kemi, der er brugt i produktionen af ikke-økologiske varer.

Selv om kemien er med til at øge produktionen af eksempelvis æg, vil det i nogle tilfælde også betyde, at æggeblommen bliver misfarvet pga. den kemi, der er tilført produktionen gennem hønsenes mad.
F.eks. via GMO-majs. De menneskelige celler kan ikke genkende og optage ægget som mad, da de gode bestanddele i ægget er ødelagt af kemien.

Der bruges op til 10 forskellige kemikalier i produktionen/forarbejdningen af jordbær.

Økologisk mad er sundt og mere nærende for kroppen end kemiholdig mad. Spis derfor kun økologisk mad.

Wi-Fi skal så vidt muligt undgås. De fleste mennesker har en router kørende konstant. Der udsendes EMFS-signaler fra routeren. EMFS-signaler er i bund og grund mikrobølger. De påvirker cellerne negativt, så derfor er det en god idé at installere et kabel-net og bruge datasignalet i mobilen og ikke Wi-Fi.

Undgå så vidt muligt flourtandpasta. Flour indeholder aluminium (som metal).

Det er vigtigt at lufte ud i sit hus, så man kan få byttet indelukket CO2-rig luft ud med frisk luft.

Kom ud i den friske luft og ophold dig i solen, når du kan. Minimum 1/2 time om dagen. Det virker healende og sundt for dig (og er videnskabeligt bevist).

Vær aktiv og undgå skærmene derhjemme. Motion har aldrig skadet.

At være social er også vigtigt for dit ve og vel.

Gå en tur. Også i regnvejr.

Rens dit drikkevand for tungmetaller med en water stick.

Din bopæl kan også have betydning for dit ve og vel. Er du omgivet af larm og støj, togdrift og kørsel kan dette påvirke dit velbefindende.

Hvis dit hus er sygt af skimmel eller råd i soklen, kan du også blive syg af dette. Gennemtræk i huset er dog ikke godt.

I dag bruger vi mælkeprodukter i et uhyrligt stort omfang. I løbet af en dag har den gennemsnitlige mælkeforbruger drukket, hvad der svarer til et helt måltid. Det er ikke godt, da mælkeprodukter klistrer sammen i tarmene, påvirker mave-tarm regionens ph-værdi og er tungt for kroppen at udskille. Også selvom det er økologisk.

Det er en god ide at bruge økologisk smør, da det er rigt på b-vitaminer til hjernen.

Sukker, cigaretter og alkohol er totalt no-go.

Pasta, der ikke er økologisk, indeholder ikke hele DNA-strengen fra de råvarer, den kommer fra. Derfor genkender kroppen den ikke. Kroppen genkender den pasta, der er lavet fra bunden af økologiske råvarer.

Gluten er heller ikke godt for menneskets tarmsystem. Det slider på de svampesporer inde i tarmene, der skal optage næring til kroppen, og det gør kroppen mindre basisk. Det er en god ide at spise basisk mad og bestræbe sig på at opretholde kroppens ph-værdi på ca. 8.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar