mandag den 11. december 2017

Gigt alternativ behandling

Alternativ behandling af Gigt

Behandlingsvejledning:
Når man har gigt, har man betændelse i leddene, og det er med til at forøge dine smerter og gigt. Derfor anbefaler vi, at man bruger sølvvand til at holde gigten nede. Sølvvand er ligeledes godt til at fjerne tungmetaller fra kroppen.

Derudover kan man spise kyllingebrusk i piller. Det hjælper med at genopbygge ledskader. Man kan også spise billige cocktailpølser af kylling. Dem er der meget kyllingebrusk i. Kroppen har brug for mere brusk eller benmel da det er byggesten til skellettet.

Sørg for at få CBD morgen, middag, aften og inden senge tid. Er det meget slemt kan man efter 3 uger starte op på THC til natten.

Hvis du skal anvende THC
Vil anbefaler dig at skaffe cannabisblomst, pot eller skunk. Så kan du bruge det som THC. 1 gram svarer til 1 dråbe THC olie. Du skal lave det i en kop te og spise blomsten fra cannabis, efter der er trukket te på det.

Det kan fås på Staden, Darknet og fra folk i din egen by eller nærmeste storby. Det er overalt i Danmark. Man skal bare spørge efter det blandt unge og arbejdsløse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar