mandag den 11. december 2017

Leverproblemer alternativ behandling

Alternativ behandling af leverproblemer



Leverproblemer - tarmbetændelse og leverkræft
Behandlingsvejledning:

Hvis man har problemer med leveren, kan det være svært at blive rask for andre sygdomme, da leveren spiller en stor rolle i kroppens udrensningssystem.
Normalt hober giftstoffer sig op i kroppen, og så begynder kroppen at udskille disse gennem huden. Huden kan blive helt gul, man sveder meget, man får hede/svedeture. Nogle patienter med kræft har fået opereret noget af leveren væk. Uanset hvad der gør, at leveren ikke virker optimalt, er man nødt til at gøre noget.
Sort Himalayasalt indeholder svovlstoffet sulfur, som er det samme stof, leveren bruger til at rense ud med. Ved at benytte sort Himalayasalt tilføjer man leveren op til 10 gange så store mængde sulfur, som den normalt selv ville producere, og hjælper leveren på den måde. Derudover er det vigtigt at få 2 store kopper CBD-te om dagen, så kroppen får en ekstra dosis næringsstoffer og Cannabinoider.
Når man benytter sort Himalayasalt, gøres det således:
  • 1 spiseske sort salt i et stort glas vand, rør sammen til saltet er opløst, og vandet er grå i farven. Derfra tager man 1 ske af det grå vand over i 1/2 glas vand. Det må ikke drikkes på tom mave, helst i forbindelse med aftensmaden.
Resten af det grå vand kan med fordel gemmes i køleskabet og bruges næste dag efter omrøring. Dette gøres de første 14 dage, hvorefter man kan nøjes med at tilføje sort himalayasalt til madlavningen. Eller tag 1-2 stk sten 3-5 mm og drik med et glas vand under aftensmaden. Sort Himalayasalt er godt til vedligeholdelse af mave-tarmregionen, det er godt for huden og bliver brugt i mange skønhedsprodukter. Dagligdags brug af ren sort salt sker mest i Pakistan mod sygdomme etc.

CBD-Olie
  • (Tag minimum 0,1 ml morgen, middag og aften.)

Inden sengetid skal du have thc
Water Stick (Gør dit vand basisk, renser det og tilføjer mineraler.)

Sort salt. (Selv om man ikke har leverkræft er det godt for leveren. Den skal jo rense det hele ud).

Pink salt

Sølvvand

Hampeprotein



Ingen kommentarer:

Send en kommentar