mandag den 11. december 2017

Paradentose / Tandproblemer alternativ behandling

Alternativ behandling af paradentose / Tandproblemer

Paradentose/ Tandproblemer.



Mange lider af Paradentose, dårlige tænder og tandkød. Det er uanset, om de går til tandlæge tit og bruger meget tandpasta med fluor i.

Måske er det fordi, vi griber det forkert an. Lad os starte med fluor: hvorfor er det egentlig i tandpasta? Jo, de siger, det er super godt for tænderne, men hvis det var rigtigt, ville folk have super gode tænder ik’ ? Fluor er et tungmetal, der er udvundet af aluminium. Og tungmetal er jo ikke godt for mennesket.

Første gang, man bruger fluor, er i Rusland under Stalins tid, hvor det blev givet til befolkningen for at Stalin nemmere kunne styre den. Anden gang, man bruger fluor, er i tyskland under 2. verdenskrig. I Auschwitz gav man det til jøderne, så de ikke gjorde oprør. Efter 2 verdenskrig tog mange af de tyske forskere til USA og videreudviklede det. Vi kender det som medicinalindustrien i dag, og derfor er der også mange, der mener, at det er nazi vinger, man ser på det medicinlogo med slangen. Det fandtes dog allerede i det gamle Grækenland – nogle århundreder inden nazismen.

Tredje gang, vi blev gjort bekendt med fluor, var som barn, i børnehaveklassen. Der kom flere mennesker ind i klassen med hvide kitler og glas med flydende fluor. Så skulle vi skylle tænder i 2 min. De kom mange gange forbi. Men hvorfor det, vi havde jo mælketænder dengang, de falder jo ud, og vi får nye, så det kan jo ikke være for at beskytte vores tænder, de gør det. Ved nærmere undersøgelse viser det sig, at fluor lukker ned for hypofysen, det gør at mennesker bliver mindre empatiske, mindre oprørske, mere dumme. Så man bare lytter til læreren og ikke stiller så mange spørgsmål til, hvorfor man skal gøre det, man bliver bedt om. 

Da det er et tungmetal, kunstigt fremstillet, ødelægger det også skjoldbruskkirtlen og bugspytkirtlen, samt nedsætter mænds sædkvalitet. Hvorfor vil nogen udsætte os for det. Det har jeg ikke helt svar på, men der er en del konspirationsteorier om det på youtube, så derfor brug flourfri tandpasta. Så får man at vide, at man skal børste tænder efter man har spist f.eks. slik, men sukker gør emaljen på tænder bløde og børster man dem derefter, slider man emaljen af. Skyl munden i sølvvand det vil fjerne paradentose samt karies- og bakterie-infektioner i munden. Hos tandlægen skal du kun få kun lavet den tand, du har ondt i, alt andet de tilbyder, er bare mere salg og skader dine tænder mere, end det gavner. Nægter tandlægen det, så skrift tandlæge, men brug selvfølgelig tandtråd.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar