mandag den 11. december 2017

Rektal brug af cannabis og sølvvand alternativ behandling


Alternativ behandling Rektal brug af cannabis og sølvvand.



I nogle tilfælde kan det være en fordel, som tillæg til en behandling, at bruge cannabis rektalt ( Op i Røven ).

Det har den fordel, at cannabinoiderne så går uden om det emmanuelle system. Så bliver man f.eks. overhovedet ikke påvirket af THC, selvom man får høje doser af det.

Derudover går cannabinoiderne direkte i blodbanerne, uden at cannabinoiderne omdannes i endocannabinoid systemet. Det går også lige i leveren, så fejler man noget i leveren, underliv, testikler, anus, knoglekræft, eller meget fremskreden kræft, skal man kan både bruge cannabis rektal og oralt.

Fordi man ikke bliver påvirket af cannabis rektal, bruges det meget til børn og hunde, da de kan være særlig sensitive.

Man kan bruge vores 3% CBD olie rektal Det suges op i en 1 ml sprøjte fra apoteket. Det tages rektal 2 gang om dagen - 1 ml.

2) Før sprøjten helt op i anus og tøm den. Gør det 2 gange om dagen, en gang efter middag og en gang om aftenen. Gør det hver anden dag.

Ønsker man at tage mere, kan man sagtens gøre det. Hver anden dag tager man så rektal sølvvand. Tag 10 ml rektal; det renser én og fjerner infektioner og parasitter, hvis man skulle have sådanne.



Danske læger har udtalt, at 80% af danskere, der bliver indlagt, også har parasitter. Hvis man har parasitter, kan man se det på afføringen. Læg meget toiletpapir i toilettet,. inden man laver afføring, Kig efter om det ser unormalt ud. Hvis der er struktur i afføringen, er det nok parasitter, da afføring normalt ikke har mønster eller lange striber som orm. Er man i tvivl, så gå til lægen og tag en afføringsprøve. Se nærmere på vores vejledning mod parasitter på siden om parasitter.



Produkter, vi har, man evt. kan bruge:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar